Florăria EMA Focșani

EMA – Website Florărie Online

Website-ul de față este o florărie online cu livrare la domiciliu atât în Focșani cât și în restul județului Vrancea.

Nu este un secret că gestionez în paralel mai multe proiecte personale. Fiecare proiect are alocat un număr determinat de ore săptămânal în funcție de beneficiile pe care le primesc. Mai bine spus, face parte din fișa postului meu de muncă.

Anul 2020 a fost anul în care am fost nevoit să-mi redirecționez toate resursele departe de fotografia de nuntă.

Florăria Ema este un proiect desfășurat pe parcursul a mai mult de 10 ani și are ca scop extinderea prezenței florăriei noastre în mediul online.

Tehnologie

Website-ul este construit pe platforma WordPress.

Acum ceva ani, WordPress era privit ca o soluție simplă, ușor de folosit dar fără să fie particular de puternică. Astăzi lucrurile au devenit foarte interesante. Platforma este extrem de versatilă și poate fi aleasă chiar și pentru website-uri extrem de complexe. Singurul impediment fiind resursele alocate pe server.

Website-ul beneficiază de integrare pentru plăți online prin intermediul MobilPay. Gateway-ul de plată, la fel ca multe alte elemente, este modificat pentru a îmbunătăți funcționalitatea. Au fost eliminate și diferite bug-uri pe care clienții noștri le-au raportat în decursul anilor.

Imagini cu buchete și aranjamente florale proprii.

Imaginile produselor sunt creații proprii ale florăriei.

Simțim conexiunea pe care clienții o au cu imaginile de pe site. Noi le oferim flori aranjate de același florar care a creat buchetele și aranjamentele de pe site.

Fiecare produs conține pe lângă o descriere detaliată și florile pe care le conține.

Ascultăm feedbackul clienților și adăugăm regulat buchete și aranjamente florale care ne sunt cerute.

SEO pentru vânzare flori online.

Creare website florarie online.

SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare reprezintă o parte foarte importantă a unei florării online. SEO este la fel de important ca și calitatea serviciilor oferite.

Site-ul florăriei este optimizat în jurul cuvintelor cheie ce ține de livrarea florilor la domiciliu atât în Focșani cât și în localitățile, comunele și satele ce fac parte din județul Vrancea.

Este o continuă provocare să ne menținem în primele locuri din Google dar nu imposibil.