SuperFlori – Florarie Online Cu Marketplace

2020 a fost anul în care mulți antreprenori au reușit să supraviețuiesca datorită livrărilor de produse la domiciliu.

Un marketplace online este un model de business care a pătruns în România proeminent prin anii 2015. Sunt destule opțiuni pe piața autohtonă atât pentru horeca cât și pentru produsele generale pe care le găsiți în orice mall.

SuperFlori este un marketplace destinat în exclusivitate florăriilor.

Provocarile în a dezvolta o florarie online cu marketplace.

Problemele principale care au trebuit rezolvate în dezvoltarea acestui website sunt următoarele.

  1. Posibilitatea fiecărei florarii în parte de a-și încasa independent banii pentru comenzile livrate în mod automat. Acest lucru trebuie realizat fără o firmă intermediară (impozit pe profit, TVA, bătăi de cap).
  2. Restrângerea localității sau județului de livrare independent, în funcție de poziționarea geografică a tuturor florăriilor din marketplace.
  3. Posibilitatea fiecărei florării de a-și gestiona propriul magazin. Aici vorbim de stocul florilor, prețurile, comenzile și nu în ultimul rând posibilitatea de a închide florăria instant sau programat.
  4. O navigație coerentă, extrem de ușor de folosit.
  5. Scalabilitate.

Posibilitatea de e extinde micile afaceri.

SuperFlori oferă posibilitatea micilor florării creative din Romania de a vinde sub același acoperiș. Asta înseamnă utilizare de resurse SEO puternice disponibile imediat.

Oferă posibilitatea clienților de a trimite flori cu livrare la domiciliu în România fără a utiliza servicii de curierat care nu sunt potrivite pentru livrarea produsele delicate și extrem de perisabile cum sunt florile.

Clienții știu ce florărie se va ocupa de comandă. Comanda va fi procesată, construită și livrată de aceeași florărie. Clienții au posibilitatea în orice moment de a contacta florăria aleasă direct printr-un formular, email sau telefonic.

Website pentru marketplace online

Implementare rapidă a contului în marketplace.

În funcție de disponibilitatea florăriei durata de la aplicare a cererei până la avea o florărie funcțională poate fi mai scurtă de 7 zile.

Implementarea se poate face în funcție de necesitățile florăriei. Livrarea la domiciliu se poate face doar in localitatea de domiciliu sau în tot județul de reședință. Pot fi adăugate costuri de livrare personalizate pentru fiecare florărie din marketplace in parte.

Acces imediat la clienți care comandă flori cu livrare la domiciliu în România.

Diferența față de un marketplace destinat restaurantelor este poziționarea acestui website în rezultatele motoarelor de căutare pentru cuvinte cheie specifice livrării de flori la domiciliu. SuperFlori va primi deasemenea trafic relevant direct de la o florărie online parteneră.

Beneficii evidente: pe lângă consolidarea reputației florăriei în mediul online aceasta poate începe a vinde imediat, fără costuri și efort inițial.