Contact Daniel Toader

Contact

Trimite-mi un mesaj sau sună-mă pentru a discuta despre prezența ta în online.

(Servicii indisponibile).

Întrebări și răspunsuri.

Unde ești stabilit, ne putem întâlni?

In mare parte a timpului sunt în Focșani.

Ne putem întâlni la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău la Corso sau Marco.

Alternativa discuției la o cafea poate fi și online sau telefonic.

Disponibil pentru orice tip de proiect?

Nu, website-ul trebuie sa fie obligatoriu construit pe platforma WordPress.

Înainte de a putea răspunde la o cerere, este nevoie să arunc o privire asupra proiectului. Putem colabora doar dacă este un domeniu cu care rezonez.

Ce se întâmplă dacă doresc un website fără mentenanță ulterioară.

Internetul este dinamic iar tehnologia din spatele website-ul evoluează de la an la an.

Va trebui sa te ocupi singur de realizarea actualizărilor ce nu sunt automate, nu este rocket science. Nu se oferă o garanție, tu ești responsabil de site. Poți apela in continuare la mine, contra cost, pentru rezolvarea anumitor situații ce pot apărea pe viitor, dacă acestea apar. În cazul în care website-ul nu este actualizat la zi pentru o perioadă îndelungată de timp, sunt posibile costuri suplimentare neprevăzute.

Despre optimizarea pentru motoarele de căutare.

Rezultatele apar în timp și depind de mai multi factori. Nu garantez un rezultat anume sau un moment când website-ul tău va începe să genereze trafic organic.

În funcție de competitivitate anumite rezultate pot fi extrem de dificil de obținut sau de-a dreptul imposibil.

Dacă sunteți la început de drum, și nu numai, vă recomand să investiți în SEO local. Optimizați website-ul pentru cuvinte cheie locale și duceți la perfecțiune locația Google My Business.

Mentenanță lunară.

Sunt responsabil de funcționarea website-ului în condiții optime. Website-ul va avea copii de siguranță manuale, lunare, ce vor fi stocate în două locații fizice diferite și în cloud. Actualizările vor fi săptămânale. Vei beneficia inclusiv de dezvoltare.

Ce trebuie să știi despre un website multilingv.

Implementarea soluției multilingve se va face cu ajutorul celei mai populare soluții la momentul actual, WPML. Pe toată durata colaborării aveți inclusă o licență WPML completă. În funcție de dimensiunea și dinamica website-ului se va alege soluția ideală pentru a nu întrerupe funcționarea în timpul implementării. Poate fi adăugat un număr nedeterminat de traduceri.

Plata serviciilor.

Plata serviciilor se poate face în urma emiterii unei facturi pentru valoarea serviciilor în avans. În cazul proiectelor desfășurate pe mai mult timp plata serviciilor se face în avans, lunar sau la 6 luni.